Informatie voor ouders

De speelweek is dit jaar van 5 tot en met 11 augustus 2018
Het thema is dit jaar: ***

De opening van de 45ste speelweek vindt plaats op zondag 5 augustus 2018 met onze zelfgeschreven musical. Alle kinderen in de leeftijdscategorie van 6  tot en met 12 jaar mogen deelnemen aan onze activiteiten. Tijdens de musical zijn ook ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes die niet in de leeftijdscategorie vallen van harte welkom.

Goed of slecht weer, de speelweek gaat bij ons gewoon door. Luister naar de geluidswagen voor de locatie of kijk op deze website. Doe niet je beste kleren aan, want ze kunnen vuil worden of beschadigen. We spelen immers  als het weer het toe laat buiten!
Deelname aan onze activiteiten is geheel op eigen risico en onder verantwoording van de ouder/verzorger. Kosten voor deelname bedragen € 1,00 per dagdeel. (M.u.v. de film)

Het is belangrijk dat de kinderen op tijd aanwezig zijn om de spelen goed te laten verlopen.
Zorg er voor dat uw kind altijd het telefoonnummer bij zich heeft waarop u bereikbaar op bent. Dan kunnen we u altijd bereiken in geval van nood. Aan de kassa zijn hiervoor polsbandjes beschikbaar.
Het is niet de bedoeling dat uw kind een mobiele telefoon meeneemt. Als er gebeld moet worden, is er altijd een telefoon beschikbaar.
Tip: hang een mooie herkenbare/opvallende sleutelhanger aan je sleutels.
Heeft uw kind een allergie of extra aandacht nodig, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Tussen het ochtend- en middagprogramma bieden wij géén mogelijkheid tot overblijven aan voor de kinderen. Zij gaan dus gewoon weer naar huis om te lunchen.
Tijdens onze speelweek worden er foto’s en opnames gemaakt ten behoeve van promotie en voor de website. Bij deelname geeft de ouder/verzorger toestemming aan de stichting voor deze doeleinden.

Een week zonder de inzet van extra vrijwilligers zou niet mogelijk zijn. Dus heeft u een zoon, dochter, neefje of nichtje van 15 jaar of ouder, dan zijn zij ook van harte welkom om ons te komen helpen. Wij organiseren zondagavond 5 augustus voor hen een kennismakingsavond. Kijk voor meer informatie hier.

MENU