Informatie voor ouders

Informatie voor ouders

De speelweek is dit jaar van zondag 13 tot en met zaterdag 19 augustus 2023.

De opening van de 50ste speelweek vindt plaats op zondag 13 augustus 2023 met onze zelfgeschreven musical. Alle kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 12 jaar uit de gemeente Hulst mogen deelnemen aan onze activiteiten. Tijdens de musical zijn ook ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, die niet in de leeftijdscategorie vallen, van harte welkom.

Goed of slecht weer, de speelweek gaat bij ons gewoon door. Doe niet je beste kleren aan, want ze kunnen vuil worden of beschadigen. We spelen immers, als het weer het toe laat, buiten!

Deelname aan onze activiteiten is geheel op eigen risico en onder verantwoording van de ouder/verzorger. De deelnameprijs wordt later bekend gemaakt.

Het is belangrijk dat de kinderen op tijd aanwezig zijn om de spelen goed te laten verlopen.

Zorg er voor dat uw kind altijd het telefoonnummer bij zich heeft waarop u bereikbaar op bent. Dan kunnen we u altijd bereiken in geval van nood. Aan de kassa zijn hiervoor polsbandjes beschikbaar.

Het is niet de bedoeling dat uw kind een mobiele telefoon meeneemt. Als er gebeld moet worden, is er altijd een telefoon beschikbaar.

Tip: hang een mooie herkenbare/opvallende sleutelhanger aan je sleutels.

Heeft uw kind een allergie of extra aandacht nodig, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Tussen de middag eten we gezamenlijk onze boterhammen op ‘t Jagertje. Vergeet je lunchpakketje niet!

Tijdens onze speelweek worden er foto’s en opnames gemaakt ten behoeve van promotie en voor de website. Bij deelname geeft de ouder/verzorger toestemming aan de stichting voor deze doeleinden.

Vrijwilligers

Een week zonder de inzet van extra vrijwilligers zou niet mogelijk zijn. Dus heeft u een zoon, dochter, neefje of nichtje van 14 jaar of ouder? Dan zijn zij natuurlijk ook van harte welkom om ons te komen helpen!