Organisatie

De organisatie van Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst bestaat uit een groep van ruim 25 vrijwilligers in de leeftijdscategorie van 18 tot 30 jaar. Deze mensen zijn het kloppend hart van JVW het gehele jaar door.

Tijdens de speelweek wordt deze groep bijgestaan door nog twee groepen vrijwilligers, namelijk Vervoer en de Kokkies. Alle deze groepen hebben hun eigen specifieke taak:

Dagelijks Bestuur
Het Dagelijks Bestuur van Jeugdvakantiewerk, herkenbaar aan rode shirts, bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, een materiaalmeester en een vice-voorzitter. Samen hebben zij de taak er voor te zorgen dat de rest van de stichtingsleden in staat zijn alle activiteiten te voltooien.

Algemene stichtingsleden
De overige stichtingsleden zijn verantwoordelijk voor het bedenken en voorbereiden van alle spelen. Daarnaast begeleiden zij de kinderen tijdens onze activiteiten. Deze personen zijn te herkennen aan de gele shirts.

Vervoer
Vervoer bestaat uit ongeveer zes personen. Deze groep sterke mannen/vrouwen dragen gedurende de week zorg voor het transporteren van alle spelmaterialen van het Jagertje naar de diverse kernen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat vrijwilligers naar de goede plaats van bestemming worden gebracht en bemannen ze de geluidswagen die ter promotie door de straten rijd!

Kokkies
Tijdens de Jeugdvakantie Week zijn alle stichtingsleden full-time aanwezig op ’t Jagertje. Ter ondersteuning van de innerlijke mens hebben we daarom de beschikking over een kookstaf. Deze bestaat uit 2 personen, met wisselende samenstelling gedurende de week.

Vrijwilligers
Gedurende de week komen er overdag nog vele vrijwilligers, vaak scholieren tussen de 15 en 18 jaar, helpen met begeleiden van de kinderen en het klaar zetten van het spelmateriaal. Elke ochtend helpen zij op een kern en elke middag in Hulst. ’s Ochtends worden de vrijwilligers naar hun kern gebracht door de stichtingsleden van die kern of door het personenvervoer. Het is zelfs mogelijk om maatschappelijke stage te lopen bij JVW! Meer informatie vind je hier.

Wil je meer weten over het team achter Jeugd Vakantie Werk Hulst, of lijkt het je leuk om ons team het gehele jaar door te komen versterken? Stuur ons dan een mailtje (info@jvwhulst.nl).

MENU