Vrijwilligersinformatie

 Vrijwilliger worden bij Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst

Ben jij enthousiast, vind je het leuk om met kinderen te werken en ben jij 14 jaar of ouder?

Dan kun je je vanaf nu aanmelden om vrijwilliger te worden bij Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst en je 40 uur maatschappelijke stage verdienen!

Ook dit jaar kunnen wij onze vrijwilligers niet missen bij het waarmaken van een fantastische speelweek voor de kinderen uit de gemeente Hulst. Als vrijwilliger heb je taken als het begeleiden van groepjes, spellen uitleggen en spelmateriaal klaarzetten/opruimen.

Daarnaast maak je elke dag kans om ‘vrijwilliger van de dag’ te worden en aan het einde van de week om ‘vrijwilliger van de week’ te worden. Dan zet de stichting jou in het zonnetje.

Aan het einde van de speelweek wordt er een groot feest gevierd in onze grote tent om alle vrijwilligers te bedanken. Zo hebben we een keer gelasergamed, doen we samen quizzen of maken we een groot spel voor de vrijwilligers. We sluiten altijd af met een knallend feestje.

Denk jij nou “dit is iets voor mij”? Meld je dan aan door het volgende formulier in te vullen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPKGpZYJIgdU5Ewl4ZT9wd0bRpe2lO_b2ssVUUlbEIAUnitA/viewform?usp=sf_link

Mocht je nog vragen hebben, stuur ons dan een berichtje via onze sociale media of te mailen naar info@jvwhulst.nl

SONY DSC