Vrijwilligersinformatie

Jeugd vakantie werk is een stichting die activiteiten organiseert voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar in de gemeente Hulst. De activiteiten zijn veelzijdig en variëren van waterspel tot huttenbouwen en van creatief tot postenspellen.

Ben jij 15 jaar of ouder en wil je ook wel eens wat anders doen dan thuis op de bank hangen? Ben je enthousiast en vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan ben jij geschikt voor JVW!

Jeugd Vakantie Week wordt gehouden in Hulst. Tijdens de speelweek in de zomer kunnen we jullie hulp in de ochtend en middag hard gebruiken.

Als je komt helpen bij JVW kun je tot wel 40 uur voor je maatschappelijke stage verdienen!

Op zondag 9 augustus 2020 is er een informatieavond. Deze zal plaatsvinden op ‘t Jagertje in Hulst, om 18.30. Kom gerust langs om informatie te krijgen en de sfeer te proeven. Als je voor die tijd al vragen hebt mail dan gerust naar info@jvwhulst.nl  Als je nu al overtuigd bent dat JVW iets voor jou is stuur dan je motivatie en leeftijd naar bovenstaand email adres, geef in die mail ook aan of je maatschappelijke stage wilt lopen bij JVW of komt als vrijwilliger, dan hoor je zo snel mogelijk wat van ons terug!

MENU