Programma 2018:

Maandag
Zowel de slechte en de goede dromen overheersen het bos van ‘t Jagertje in Hulst. Vandaag gaan we ons best doen zoveel mogelijk goede dromen te creëren. De kinderen gaan in groepen tegen elkaar strijden in een aantal fantastische spel. Weet jij en je team alle goede dromen te bemachtigen?

Dinsdag
Dromen lijken werkelijkheid te worden. Maar kunnen jullie ook Freek helpen een droomkasteel te bouwen? Samen met Freek en zijn vrienden zullen we met gebruik van verschillende bouwmaterialen proberen de mooiste hut ooit te bouwen, kom jij meebouwen?

Woensdag
Woensdag is waterdag! Vandaag nodigen we de brandweer uit. Zij zullen ons bijstaan in het neerzetten van de allerleukste waterspellen en activiteiten. Brandweer, glijbaan, noem maar op; het waterspel dit jaar is helemaal TOP! Zwem je mee?

Donderdag
De dromenwereld is natuurlijk enorm groot en verdeeld in meerdere gedeeltes. Lukt het jou en je team om alle hoeken van deze wereld te bezoeken. Groepjes zullen aan de hand van spellen de wereld ontdekken en zowel de goede en slechte dromen bezoeken. Lukt het jouw team om de meeste opdrachten te voldoen en zo de dromenwereld te redden?

Vrijdag
Vandaag is het zover, de ontknoping. Zal het Freek lukken om alle slechte dromen weg te jagen en vrolijk terug wakker te worden? Nog een laatste keer trekken wij alle middelen uit de kast om er de leukste droom ooit van te maken. Droom jij nog een laatste keer mee, voordat wij zaterdag ons feest vieren?

MENU