Steun Jeugdvakantiewerk Hulst

 

 

Over ons

Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst zet zich in om jeugd en jongerenwerk te stimuleren binnen de gemeente Hulst. Dit doen wij door middel van het aanbieden spelactiviteiten voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar. Het grootste en bekendste evenement van onze stichting is de jaarlijkse Jeugdvakantieweek in de zomervakantie. De Jeugdvakantieweek wordt feestelijk geopend met als hoogtepunt de zelfgeschreven live-musical. Elke speelweek heeft een voor dat jaar een specifiek centraal thema, waar alle spelen op gebaseerd zijn. Tijdens de musical wordt dit thema op een leuke manier gepresenteerd aan de kinderen. Daarnaast organiseren we in de Kerstvakantie en op Koningsdag een middagactiviteit. Elk jaar stellen wij als stichting doelen en nieuwe projecten op om ons te blijven ontwikkelen als stichting, maar vooral ook om groei te stimuleren bij alle betrokken vrijwilligers.

Steun Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst

Onze speelweek komt steeds dichterbij en wat hebben we er zin in! Om deze speelweek wederom magisch en onvergetelijk te maken, gaan we uiteraard weer groots uitpakken. Ondanks dat het werk dat de stichtingsleden verrichten volledig vrijwillig is, zijn er natuurlijk wel kosten verbonden aan het organiseren van deze speelweek. Denk hierbij aan het huren van de locatie, het kopen van materialen, het huren springkussens en ander materiaal van externe partijen.  De coronacrisis zorgt voor ons ook voor financiële tegenvallers en daarom hopen we dat er vrijwilligers zijn om een steentje bij te dragen! Lees hieronder verder over hoe wij normaal gezien onze financiële middelen realiseren en hoe jij ons kan helpen.

Hoe dekten we onze kosten vóór de coronacrisis?

Wij draaien voor het grootste gedeelte op sponsors, waarvoor we onze sponsors heel dankbaar zijn. Veel van onze sponsors zijn dit jaar financieel (zwaar) getroffen door de coronacrisis, waardoor het begrijpelijk is dat zij wat minder kunnen missen in deze moeilijke tijden. Normaliter gaan onze stichtingsleden elk jaar op pad langs bedrijven in de gemeente Hulst. Deze bedrijven verschillen van horecazaken tot kinderopvangcentra en van brillenzaken tot fietsenmakers. Samen met deze bedrijven komen we tot een overeenkomst in ruil voor promoties in aanloop van en tijdens de speelweek.

Hoe kan jij helpen?

Jij kan het verschil maken door ons te steunen. Maar hoe kan je ons precies steunen?

 • Een persoonlijke vrijwillige financiële bijdrage leveren aan onze stichting? Klik op https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=jF3XqLFrQy2WUL4WmfvXPA een maak een vrijblijvend bedrag over via Tikkie. 

  ÓF Scan de QR code om te betalen:

 • Een vrijwillige financiële bijdrage leveren: Maak een voor u of uw bedrijf gewenst bedrag over naar NL09 RABO 0136617506 t.n.v. Jeugdvakantiewerk Hulst o.v.v. ‘Sponsoring 2021’.
 • Sponsoring in goederen of diensten: Heeft u een eigen bedrijf en zou u ons op een andere manier willen steunen? Neem dan contact op met ons via info@jvwhulst.nl.
 • Verspreid het nieuws: Deel deze pagina met familie, vrienden en kennissen.

 

Wat krijg ik er voor terug? Sponsorpakketten 2020-2021:

Optie 1: Het Freek-pakket

U doneert een vrijblijvend bedrag onder de €30,- via onze collecte op de JVW-website. In ruil hiervoor ontvangt u een persoonlijke videoboodschap van Freek van de Jeugdvakantieweek. Iedereen die doneert boven de €10 ontvangt een raamsticker namens Jeugdvakantiewerk Hulst.

Optie 2: Pakket het ijsblokje

U doneert een bedrag tussen de €30,- en €49,- In ruil daarvoor krijgt u een ‘wij steunen JVW sticker’,  en een kwart van de pagina uit het programmaboekje waarin uw logo wordt gezet.

Optie 3: Pakket de ijsbeer

U doneert een bedrag tussen de €50,- en €99,-. In ruil daarvoor krijgt u een ‘wij steunen JVW sticker’, een halve pagina van het programmaboekje waarin uw logo wordt gezet, ook wordt uw logo kort voor het afspelen van de film zichtbaar gemaakt. Tot slot wordt het logo van uw bedrijf geplaatst in onze omslagfoto op Facebook

Optie 4: Pakket de Iglo

U doneert een bedrag tussen de €100,- en €249,-. In ruil daarvoor krijgt u een ‘wij steunen JVW sticker’, een hele pagina uit het programmaboekje waarin uw logo wordt gezet. Ook krijgt u een JVW-vlag, een gedeelde social media post op onze Facebook en komt uw logo langer in beeld, voordat de film wordt afgespeeld.       Tot slot wordt het logo van uw bedrijf geplaatst in onze omslagfoto op Facebook.

Optie 5: Pakket Óla 

U doneert een bedrag van minimaal €250,-. In ruil daarvoor krijgt u een ‘wij steunen JVW sticker’,  een hele pagina uit het programmaboekje waarin uw logo wordt gezet. Ook krijgt u een JVW-vlag, een persoonlijke social media post op onze Facebook en komt uw logo nog langer in beeld, voordat de film wordt afgespeeld. Daarnaast zal uw logo deel uitmaken van onze Facebook omslagfoto en daarnaast mag u uw eigen materiaal (zoals vlaggen, banners) aanleveren, zodat we deze op ons terrein kunnen ophangen. Tot slot wordt het logo van uw bedrijf geplaatst in onze omslagfoto op Facebook.

Waar gaat jouw geld naartoe?  

Als je Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst wilt steunen, wil je misschien ook wel weten waar het geld naartoe gaat. Omdat de speelweek uitzonderlijk georganiseerd wordt door vrijwilligers, gaat al het gesponsorde geld  naar het organiseren en bouwen van de speelweek. We proberen zoveel mogelijk te werken met duurzaam materiaal, maar ook hebben we spelmateriaal nodig zoals schmink, verf en ander knutselmateriaal. Indien nodig sparen we ook lakens, eierdozen en petflessen met onze leden . Jaarlijks hebben we ook een zelfgeschreven musical en een bijhorend thema waar onze speelweek om draait.

Hieronder benoemen we de meest voorkomende gelduitgaven:

 • Het huren van de speellocatie
 • Het huren van de tent
 • Het herstellen en vernieuwen van duurzaam spelmateriaal, zoals ballen, netten, hoepels etc.
 • Het aanschaffen van themamaterialen, zoals decor van de musical, versiering van het bos etc.
 • Het inkopen van nieuw spelmateriaal
 • Technische attributen, zoals microfoons, lampen voor de musical, boxen.
 • Het aanschaffen van bouwmaterialen, zoals boren, veiligheidshelmen, schroeven, verf etc.
 • Het huren van springkussens

Heb je gedoneerd?

BEDANKT! Jij maakt het verschil in het organiseren van een onvergetelijke speelweek voor alle kinderen van de gemeente Hulst!

Wil jij op de hoogte blijven van wat er gebeurt binnen Stichting Jeugdvakantiewerk Hulst, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onze website ‘www.jvwhulst.nl

 

 

 

 

MENU