Jeugd Vakantie Week

Het grootste en bekendste evenement van de stichting Jeugdvakantiewerk is de jaarlijkse Jeugdvakantieweek, deze wordt georganiseerd in de voorlaatste week van de basisschoolvakantie. Dagelijks worden de leukste spellen en activiteiten georganiseerd voor alle kinderen van 6-12 jaar. Benieuwd naar wat we dit jaar gaan doen? Neem snel een kijkje in het programma.

De speelweek wordt op zondagavond feestelijk geopend met als hoogtepunt de zelfgeschreven musical.
Elke Jeugdvakantieweek heeft een specifiek centraal thema, waar alle spelen op gebaseerd zijn.
Tijdens de musical wordt dit thema op een leuke manier verteld aan de kinderen.
Lees hier meer over de musical

De speelweek zal plaatsvinden op ‘t Jagertje in Hulst. De inschrijving start om 9.30.
Tussen de middag eten we met alle kinderen gezamenlijk op ‘t Jagertje, dus vergeet je lunchpakketje niet!
Om 15.30 sluiten we de dag af en kan iedereen weer worden opgehaald!

Op woensdagavond gaan we met z’n allen film kijken in een grote tent op ‘t Jagertje in Hulst!
Dit is altijd een heel gezellige avond waarbij een leuke film voor de kinderen wordt gedraaid tegen een heel zacht prijsje.
Lees hier meer over de film

Programma 2019

Tijdens de Jeugdvakantieweek is er natuurlijk vanalles te doen! Musical… Film… Spelactiviteiten. Hier nog eens alles op een rijtje!

Zondagavond
Start activiteit: 19.30
Spetterende opening met musical.
Lees hier meer over de musical

Maandag
Start inschrijving: 9.30
Einde activiteit: 15.30
Freeks formidabele, fantastische, fenomenale achtkamp!
Ben jij slim, snel, strategisch en bloedfanatiek? Dat komt mooi van pas tijdens onze zinderende achtkamp!
Eerst ga je al je teamgenoten leren kennen tijdens leuke teambuildingsspellen. Maak een supervette vlag voor jouw team en verzin een te gekke yell… allemaal dingen die je ’s middags kunt gebruiken tijdens de achtkamp. Laat zien dat jij en je teamgenoten het snelst zijn op de stormbaan, het sterkste bij het touwtrekken en het slimste tijdens de vliegende tapijtenrace! En wie weet ga jij straks wel met de hoofdprijs naar huis!

Dinsdag
Start inschrijving: 9.30
Einde activiteit: 15.30
Het verrassende, vermakelijke, volprezen huttenbouwen!
Vandaag een superdrukke dag met alleen maar superleuke activiteiten. ’s Ochtends gaan we onder andere we pizzabakken, knutselen, springen op een megagroot springkussen… te veel om op te noemen!
Als na de lunch onze buikjes weer vol zijn is het tijd om te gaan knippen, plakken, timmeren, zagen en versieren! Kortom: tijd om een hele vette hut te gaan bouwen! Verzamel met je groepje zoveel mogelijk geld en bouwmaterialen om er zeker van te zijn dat jij de allermooiste hut van allemaal bouwt!

Woensdag
Start inschrijving: 9.30
Einde activiteit: 15.30
Het knotsgekke, keileuke, kletsnatte waterspel!
Trek je zwembroek of badpak maar aan, want vandaag gaan we lekker met water spelen! Laat je helemaal gaan tijdens deze fantastische dag met als speciale gast… de Hulsterse brandweer! Ga keihard van de roetsjbaan af, sla een homerun tijdens het fantastische waterslagbal en ervaar hoe het is om te spuiten met een echte brandweerslang! Vergeet vooral niet een aparte tas met zwemspullen en een warme trui mee te nemen!

Woensdagavond

Tent open: 19:00
Na al dat spelen… Tijd voor een leuke filmavond!
Lees hier meer over de film

Donderdag
Start inschrijving: 9.30
Einde activiteit: 15.30
Waanzinnige workshops en een bovennatuurlijk bordspel!
Heb jij altijd al eens willen spuiten met graffiti? Vuur willen leren maken of leren schminken? Dat kan tijdens onze waanzinnige workshopochtend! Tijdens deze ochtend zijn er tal van leuke workshops die jij kunt volgen. Op het openingsterrein vind je een lange lijst met alle gave dingen waar je uit kunt kiezen. Schrijf je snel in bij onze stichtingsleden, zodat je zeker weet dat er voor jou een plekje is (vol = vol)!
’s Middags is het tijd voor een razend spannend bordspel!  Ben jij de grote geluksvogel die als eerste het spelbord weet te doorkruisen? En lukt het jou de bewoners van Wadi-Bani van hun problemen af te helpen?

Vrijdag
Start inschrijving: 9.30
Einde activiteit: 15.30
Fantastisch fifty-fifty en keigaaf kriskras!
Ook op de laatste dag van de week zijn we nog lang niet uitgespeeld! Vrijdagochtend spelen we namelijk fifty-fifty! Welk team is presteert het beste tijdens schattenroof? En welk team houdt het hoofd koel tijdens het grote strategospel? Geef alles en bezorg jouw team de overwinning!
De week kan natuurlijk niet beëindigd worden zonder een knallende afsluiter! Verzamel daarom alle posten tijdens het knettergekke kriskrasspel op vrijdagmiddag! Leef je uit tijdens dit waanzinnig leuke spel en kijk samen met ons hoe het afloop met Freek en zijn magische lamp!

MENU