Jeugd Vakantie Week

Het grootste en bekendste evenement van de stichting Jeugdvakantiewerk is de jaarlijkse Jeugdvakantieweek, deze wordt georganiseerd in de voorlaatste week van de basisschoolvakantie.

De Jeugdvakantieweek wordt op zondagavond feestelijk geopend met als hoogtepunt de zelfgeschreven musical.
Elke Jeugdvakantieweek heeft een specifiek centraal thema, waar alle spelen op gebaseerd zijn.
Tijdens de musical wordt dit thema op een leuke manier verteld aan de kinderen.
Lees hier meer over de musical

De speelweek zal plaatsvinden op ‘t Jagertje in Hulst. De inschrijving start om 9.30.
Tussen de middag eten we met alle kinderen gezamenlijk op ‘t Jagertje, dus vergeet je lunchpakketje niet!
Om 15.30 sluiten we de dag af en kan iedereen weer worden opgehaald!

Op woensdagavond gaan we met z’n allen film kijken in een grote tent op ‘t Jagertje in Hulst!
Dit is altijd een heel gezellige avond waarbij een leuke film voor de kinderen wordt gedraaid tegen een heel zacht prijsje.
Lees hier meer over de film

 

Programma 2018:

Maandag
Zowel de slechte en de goede dromen overheersen het bos van ‘t Jagertje in Hulst. Vandaag gaan we ons best doen zoveel mogelijk goede dromen te creëren. De kinderen gaan in groepen tegen elkaar strijden in een aantal fantastische spel. Weet jij en je team alle goede dromen te bemachtigen?

Dinsdag
Dromen lijken werkelijkheid te worden. Maar kunnen jullie ook Freek helpen een droomkasteel te bouwen? Samen met Freek en zijn vrienden zullen we met gebruik van verschillende bouwmaterialen proberen de mooiste hut ooit te bouwen, kom jij meebouwen?

Woensdag
Woensdag is waterdag! Vandaag nodigen we de brandweer uit. Zij zullen ons bijstaan in het neerzetten van de allerleukste waterspellen en activiteiten. Brandweer, glijbaan, noem maar op; het waterspel dit jaar is helemaal TOP! Zwem je mee?

Donderdag
De dromenwereld is natuurlijk enorm groot en verdeeld in meerdere gedeeltes. Lukt het jou en je team om alle hoeken van deze wereld te bezoeken. Groepjes zullen aan de hand van spellen de wereld ontdekken en zowel de goede en slechte dromen bezoeken. Lukt het jouw team om de meeste opdrachten te voldoen en zo de dromenwereld te redden?

Vrijdag
Vandaag is het zover, de ontknoping. Zal het Freek lukken om alle slechte dromen weg te jagen en vrolijk terug wakker te worden? Nog een laatste keer trekken wij alle middelen uit de kast om er de leukste droom ooit van te maken. Droom jij nog een laatste keer mee, voordat wij zaterdag ons feest vieren?

MENU