Kerstvakantiedag @HOME 2020!

Dit jaar een beetje anders dan voorgaande jaren. De commissie Kerstvakantiedag heeft zich de afgelopen week tijdens de Feestdagen hard ingezet om een coronaproof vorm van Kerstvakantiedag in elkaar te zetten. Dit jaar spelen we een grote speurtocht. Om de speurtocht te voltooien ga je op zoek naar letters in gemeente Hulst, hiervoor heb je tot en met 31 december de tijd. Woon je niet in Hulst, dan hangt er voor jou op alle kernen in de gemeente Hulst een rebus die je kunt spelen. Wanneer je die oplossing van de speurtocht of rebus hebt, maak je kans op een DIY Spellenpakket van JVW, een heleboel toffe spellen van JVW die jij met ál je vriendjes mag spelen!!💛

Lees hieronder snel verder voor de uitleg van onze spellen:

🎄⬇️⬇️⬇️⬇️🎄

De speurtocht: Door heel Hulst hangen in verschillende wijken letters op de ramen van onze stichtingsleden. Met al deze letters kun je de oplossing van de speurtocht puzzelen, dit is een zin. Het goede antwoord kun je insturen via een privébericht op Facebook of Instagram en maak kans op het DIY Spellenpakket!

De rebus: Woon je niet in de gemeente Hulst? Niet getreurd… ook aan jullie heeft onze commissie gedacht. Op de kernen, Sint-Jansteen, Heikant, Clinge, Nieuw-Namen en Graauw kun je een rebus oplossen. Op een geheime locatie hangt een rebus die jij kunt oplossen, weet je de oplossing van de rebus? Stuur jouw antwoord dan via een privébericht op Facebook of Instagram en maak kans op het DIY Spellenpakket.

MENU