Organisatie

Organisatie

De organisatie van Stichting Jeugd Vakantie Werk Hulst bestaat uit een groep van ruim 26 vrijwilligers in de leeftijdscategorie van 17 tot 31 jaar. Deze mensen zijn het kloppend hart van JVW het gehele jaar door.

Tijdens de speelweek wordt deze groep bijgestaan door nog twee groepen vrijwilligers, namelijk Vervoer en de Kokkies. Al deze groepen hebben hun eigen specifieke taak:

Dagelijks Bestuur
Het Dagelijks Bestuur van Jeugdvakantiewerk, herkenbaar aan rode shirts, bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en een materiaalmeester. Samen hebben zij de taak er voor te zorgen dat de rest van de stichtingsleden in staat zijn alle activiteiten te voltooien. Dit jaar bestaat het Dagelijks Bestuur uit Eveline Elemans, Silke Smalheer, Ayleen Bogaerd en Sjoerd Hiel.

Algemene stichtingsleden
De algemene stichtingsleden zijn verantwoordelijk voor het bedenken en voorbereiden van alle spelen. Daarnaast begeleiden zij de kinderen tijdens onze activiteiten. Deze personen zijn te herkennen aan de gele shirts. Niet alleen zorgen zij ervoor dat de spellen geschreven worden, maar zijn ze ook verantwoordelijk voor de social media en het bedenken van een thema. De algemene stichtingsleden noemen we ook wel het spelschip, met dit jaar onder leiding van Bo Picavet. Verder werken Mika Lossie, Brent Burm en Sanne Kindt het thema uit en houden ze de social media up to date. Verder bestaat het spelschip uit Amber van Broeck, Ashley Godeschalk, Ilana Gianotten, Janne van Esch, Jeroen Mangnus, Job Hoefeijzers, Karsten Hollestelle, Lara Geeve, Lianke de Bruijne, Pieter Nuijten, Remco Schuren, Sophie Courtin en Wouter de Belie.

Vervoer
Vervoer bestaat uit vijf personen. Deze groep mannen dragen gedurende de week zorg voor het transporteren van alle spelmaterialen van het Jagertje naar de diverse kernen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat vrijwilligers naar de goede plaats van bestemming worden gebracht en bemannen ze de geluidswagen die ter promotie door de straten rijd! Team Vervoer bestaat dit jaar uit Douwe Kouijzer, Ivo van Pamelen, Martijn de Belie, Niek Steenbeek, Siebe Hiel en Stijn van der Klooster.

Kokkies
Tijdens de Jeugdvakantie Week zijn alle stichtingsleden full-time aanwezig op ’t Jagertje. Ter ondersteuning van de innerlijke mens hebben we daarom de beschikking over een kookstaf.

Vrijwilligers
Gedurende de week komen er overdag nog vele vrijwilligers, vaak scholieren tussen de 14 en 18 jaar, helpen met begeleiden van de kinderen en het klaar zetten van het spelmateriaal. Elke ochtend helpen zij op een kern en elke middag in Hulst. ’s Ochtends worden de vrijwilligers naar hun kern gebracht door de stichtingsleden van die kern of door het personenvervoer. Het is zelfs mogelijk om maatschappelijke stage te lopen bij JVW! Meer informatie vind je hier.

Wil je meer weten over het team achter Jeugd Vakantie Werk Hulst, of lijkt het je leuk om ons team het gehele jaar door te komen versterken? Stuur ons dan een mailtje (info@jvwhulst.nl).