Veel gestelde vragen

Hoe oud moet ik zijn om te mogen spelen?

Kinderen van 6 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom om bij ons te komen spelen.

Mag ik als ouder/verzorger het terrein op? 

Tijdens de Speelweek kunnen ouders/verzorgers tot de wachtplaats achter de inschrijftafel doorlopen, maar is het niet toegestaan om het terrein verder op te lopen. Tijdens Koningsdag spelen we vaak in de kerktuinen bij de Basiliek in Hulst en werken we met vrije inloop en mag je als ouder/verzorger wel het terrein op.

Kan ik mijn auto op het terrein parkeren?

Helaas hebben we niet de ruimte om auto’s op het terrein kwijt te kunnen. Wel is er een kiss en ride ingericht om kinderen veilig op ons terrein af te zetten.

Hoeveel kost het om te komen spelen?

Voor Kerstvakantiedag vragen we 1 euro per kind. Tijdens Koningsdag is het gratis voor alle kinderen. Voor de speelweek rekenen we 2 euro per kind per dag of 10 euro voor een weekabonnement. Op de zondag tijdens de musical is het gratis voor kinderen en 1 euro voor volwassenen. Alles dient contant betaalt te worden.

Kan ik bij jullie pinnen?

Op dit moment hebben wij nog geen pinsysteem en werken wij nog met contant geld.

Mijn kind heeft  een allergie etc. waar kan ik terecht?

Je kan je melden bij ons merchandise kraam en zij zullen je daar verder helpen. Of mail van te voren naar info@jvwhulst.nl voor overige vragen.

Hoe laat beginnen jullie met de Speelweek?

Vanaf maandag tot en met vrijdag kan je je inschrijven vanaf 9:30 en we spelen van 10:00 tot 15:30. Op zondagavond voeren we onze eigen geschreven musical op. Van 19:00 tot 19:30 kunnen kinderen gratis komen spelen en om 19:30 start de musical, dit duurt tot ongeveer 20:30. Meer informatie over de speelweek is hier te vinden.

Wat moet mijn kind meenemen?

Trek niet je mooiste kleren, we spelen buiten in een bos waar je makkelijk vies kan worden. Verder is het belangrijk om zelf lunch (boterhammen en een flesje water) mee te nemen. Op de woensdag tijdens de speelweek spelen we waterspel, daarom is het belangrijk om je zwemspullen, handdoek, waterschoenen en zonnebrand.

Wat voor schoenen moet mijn kind aandoen?

Trek dichte schoenen, geen slippers of sandalen, die vies mogen worden.

Waar kan ik de foto’s zien?

We zijn te vinden op Instagram en Facebook en vergeet ons niet te volgen om de laatste nieuwtjes te weten te komen. 

Is er EHBO aanwezig?

Tijdens onze speelweek is er altijd EHBO aanwezig. 

Waar is het doen tijdens Koningsdag?

Bij goed weer spelen we in de kerktuinen van de Basiliek in Hulst. Voor meer informatie kun je terecht op de pagina van Koningsdag.

Het regent vandaag gaat het wel door?

Weer of geen weer ons doel is om altijd de speelweek door te laten gaan. We zijn er altijd op voorbereid met een slecht weer versie. Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan dan communiceren wij dit via onze sociale mediakanalen.

Hoe oud moet ik zijn om te komen vrijwilligen?

Vanaf 14 jaar ben je van harte welkom om ons te helpen tijdens een van onze evenementen. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@jvwhulst.nl. Bekijk onze vrijwilligerspagina voor meer informatie.

Hoe kom ik bij JVW?

Onze Stichting kan altijd handjes gebruiken. Ben je 17 jaar of ouder en lijkt het je leuk om ons team het gehele jaar door te versterken? Stuur dan een mail naar info@jvwhulst.nl om eens vrijblijvend een gesprek te hebben over wat we bij Jeugdvakantiewerk Hulst op organisatorisch vlak allemaal doen.